Vi anstränger oss, så du slipper

Vi tar hand om allt, med fokus på långsiktighet och trygghet. Vi börjar med ett kostnadsfritt hembesök där vi kontrollerarar förutsättningar och tar alla mått, så du slipper. Sedan föreslår vi en skräddarsydd lösning inom några dagar. När du är nöjd med det estetiska utförandet och anläggningens specifikationer, kopplar vi på våra projektledare som hjälper dig att ro allting i hamn. Vi har alltid produkter på lager och installerar din nya anläggningen inom 3 veckor. Vi förenklar hela installationsprocessen och ser till att du blir nöjd med din solcellsanläggning under många år framöver. Alla våra medarbetare har valts utifrån deras spetskompetenser med erfarenhet och utbildning inom solenergisystem och tekniska lösningar för solcellsanläggningar. Att välja Kopernicus, är att välja långsiktighet och trygghet.

safe_image.jpg

Vi lämnar 5 års installationsgaranti

Din solcellsanläggning installeras av våra professionella och auktoriserade montörer som alla har rätt kompetens och säkerhetsutrustning. Naturligtvis är våra elektriker behöriga enligt Elsäkerhetsverkets regler, vilket är ett krav vid solcellsinstallation. Vi ser till att alla produkter som levereras är korrekta och monteringen görs alltid så visuellt tilltalande som möjligt.

Full_Coverage_new-1496x1122.png

5 års försäkring ingår

Komplementskydd- dubbelt så säkert helt enkelt!
Vi ser till att din nya solcellsanläggning är en riktig bra investering för framtiden, Och med Solarwatt unika försäkringar och garantier kan du sova gott om natten. Vi försäkrar ditt system inte bara mot stöld och väderskador, men även om din anläggning inte kan producera som utlovat.
 • Avbrottsförsäkring
 • VI ersätter förlorade soltimmar
 • Produktionsförsäkring vid dålig väder 
 • Allriskförsäkring om en skada inträffar
 • Utökad produktgaranti
 • Utökad effektgaranti

LAdda Ner Produktblad

När du vill ha en bekymmersfri solcellslösning - enkelt, komplett och elegant installerad

8-1-Goda-sjal.png

Hembesök och offert på optimal lösning

8-1-Goda-sjal.png

Hembesök och offert på optimal lösning

Vi kommer hem till dig och gör en ordentlig besiktning av din fastighets förutsättningar såsom läge, väderstreck, yta, lutning, reglar, skorsten, etc. Därefter gör vår miljöingenjör en korrekt beräkning och lämnar ett helhetspris på ett optimalt och skräddarsytt paket.

Steg2-400.png

Punktlig leverans och professionell installation

Steg2-400.png

Punktlig leverans och professionell installation

Våra kvalitetsprodukter levereras till dig på avtalad tid och möts upp av våra auktoriserade montörer. De installerar din solcellsanläggning på ett säkert, professionellt och visuellt tilltalande sätt. När de är klara städar de upp ordentligt efter sig.

Steg3-400.png

Anslutning och val av förmånligaste elavtal

Steg3-400.png

Anslutning och val av förmånligaste elavtal

När allting är på plats ansluter vi solelen till ditt elnät. Vi hjälper dig att välja rätt elavtal så att dina löpande utgifter för hushållselen hålls så låga som möjligt, samtidigt som du vill kunna sälja din överproduktion av el till ett bra pris.

Steg4-400.png

Framtida trygghet med service och garanti

Steg4-400.png

Framtida trygghet med service och garanti

Med Kopernicus har du fått en kvalitetsinstallation med upp till 30 års garanti. När inkopplingen är klar går vi igenom hur allting fungerar och ser till att du känner dig trygg i din roll som mikroproducent. Därefter finns vi alltid nära till hands för rådgivning och service.

Fri el under 30 till 50 år

Använd gratis el producerad med hjälp av solen under 30-40-50 år eller mer, beroende av solcellspanelers effektivitet. När du satsar på en solenergianläggning genom Kopernicus får du solcellspaneler som beräknas fungera med hög effekt i över 40 år. Vi arbetar första hand med tyska Solarwatt som erbjuder marknadsledande solcellsmoduler av högsta kvalitet och längsta garantier. Skulle något mot all förmodan inte fungera som det ska, ingår även försäkringar som täcker din förlust i upp till 5 år. 

Produktgarantierna på våra olika delar:

 • Solcellspanelerna upp till 30 år
 • Effektgaranti upp till 30 år
 • Optimerare upp till 25 år
 • Växelriktare upp till 12 år
 • Montagesystem upp till 10 år
ico_save.png

Solcellslånet 4,95 %

Allt fler av våra kunder väljer att finansiera solcellsinstallationen via våra finansieringsalternativ. Finansieringen tillhandahåller vi via Ecster. Det mest populära kallar vi Solcellslånet, ett lån med en löptid på 120 månader och med en rörlig ränta om 4,95 %. Dessutom kan du när som helst lösa lånet utan kostnad! Fördelarna med att dela upp betalningen med våra finansieringsalternativ är att ingen säkerheter krävs, lånet kan lösas när som helst utan kostnad och det går bra att delfinansiera köpet om du inte behöver låna allt