Lediga tjänster

Vi söker just nu, Elektriker och Projektledare
Välkommen med din ansökan!

Lediga tjänster

Vi söker just nu Elektriker och Projektledare.
Välkommen med din ansökan.

VI SÖKER ELEKTRIKER TILL SÖDRA SVERIGE

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för över 1000 hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. För mer information om företaget se: www.kopernicus.se

Vi söker nu elektriker för arbete främst i Halland och Skåne Län. Vi vill ha dig som brinner för att skapa nöjda kunder och som vill vara med på en spännande tillväxtresa. Du kommer att ingå i ett installations team på fem personer, med Skåne och Hallands som utgångspunkt. Nu har du chansen att få utvecklas tillsammans med oss, i en av världens mest spännande branscher! Du är flexibel, men mycket noggrann och gillar att arbeta under den frihet med det ansvar som det innebär, samtidig som du håller dina tidsplaner.

BAKGRUND OCH EGENSKAPER
Du måste vara serviceinriktad, petig och känna en stark trivsel med att ta eget ansvar. Du är lugn och trygg som samtidig som är noggrann och ansvarsfull med fokus på att alltid ge våra kunder den bästa kundupplevelsen. Att skapa effektiva rutiner och arbetsmetodik i ett team mot ett gemensamt mål är avgörande för att du ska trivas och lyckas som elektriker. Har du redan arbetet med el installationer av solcellsanläggningar är det meriterande. Elektrikerutbildning och ECY certifikat ett krav. Du kommer vara ansvarig för att utföra uppgifterna enligt våra höga krav på kvalitet och kundservice och därav värdesätter vi noggrannhet och social kompetens.

ANSVARSUPPGIFTER

  • Kabelförläggning och elinstallation.
  • Funktionstest och driftsättning av solcellsanläggningar
  • Kundkontakt och överlämning

KRAV PÅ SÖKANDE

  • Tjänsten kräver att du har B-körkort.
  • Elektrikerutbildning och ECY-certifikat.
  • Gillar att arbete självständig
  • Petig och lösningsorienterad
  • Kundservice- och kvalitetsinriktad

INFORMATION OM TJÄNSTEN
Är du intresserad kan vi erbjuda en central roll i ett stabilt och trivsamt tillväxtföretag. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. Skicka din ansökan till Indira.rossing@kopernicus.se

VI SÖKER PROJEKTLEDARE I HALMSTAD

Kopernicus expanderar ytterligare och söker nu en Affärsinriktad Projektledare / Projektörer


Har du ett brinnande intresse för modern energiutveckling och affärer? Vi kan erbjuda en intressant projektledarroll i en framtidsbransch! När säljaren haft sitt kundmöte ansvarar du för att producera offerter mot företag, hushåll och lantbruk. När säljaren signerat köpeavtalet driver du processen fram till färdiginstallerad och driftsatt solcellsanläggning. Du kommer även vara inblandad tidigt i service och eftermarkandsfrågor hos nya och befintliga kunder.

Du planerar ett installationsdatum med kunden och säkrar att dokumentera alla delar av projektet. Installationen utförs av företagets egna eller montörer och elektriker eller kontrakterade. En viktig del av din roll är att utveckla ett tätt samarbete med säljare, kunden, installatörer och elektriker, vilket ställer krav på din affärsmannaskap, tydlighet och kommunikationsförmåga.
Anmälan till kundens elbolag samt uppkomna praktiska och tekniska frågor under projektet hanteras av dig. När installationen är klar ser du till att anläggningen driftsätts och att kunden får sin slutdokumentation. Du kommer även hjälpa till med löpande teknisk support mot våra kunder efter att solcelsanläggningen är installerad då vi lämnar generösa garantier och serviceavtal mot våra kunder.

Erfarenhet som projektledare är ett krav tillsammans med en teknisk utbildningsbakgrund, gärna inom EL och bygg. Spetskompetens inom solenergi är en tydlig fördel. Kanske kommer du från branschen eller från en annan del av energiområdet. Du har goda kunskaper i engelska och har körkort.


Som person är du en kompetent organisatör med god kommunikationsförmåga och har ett utpräglat affärssinne som innebär att du är lika mycket säljare som projektledare. Utöver ett starkt teknikintresse har du även förmågan att med genuint intresse och lyhördhet vinna kundernas förtroende och säkra lönsamma affärer. Du är självgående och strukturerad och är van med att jobba mot tydliga mål med ett tydligt lönsamhetansvar. Vi kan erbjuda dig en chans att påverka din egen framgång och bli ett namn i en ny och spännande bransch och du kan på sikt se dig själv i en ledande roll.

Känns det spännande? Då kan vi erbjuda en intressant utmaning i ett bolag med stark tillväxt i en bransch med ljusa framtidsutsikter. Du erbjuds även kontinuerliga utbildningar hos leverantörer och förmånen att företräda några av branschens starkaste varumärken. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701–460 391. Vi ser fram emot din ansökan snarast, urval sker löpande.