Just nu söker vi

Regionsäljare Södra Skåne

Regionssäljare Södra Skåne med härligt kundfokus

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi och marknadsledande solcellsanläggningar. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll och lantbruk med effektiva solcellsanläggningar av högsta kvalitet från Tyska Solarwatt. Vi är ett tillväxtbolag med ett team där alla medarbetare har valts utifrån deras spetskompetenser. Vi planerar att omsätta 70 mkr under 2019. Våra kunder finns främst i södra Sverige och vi har vårt huvudkontor i Halmstad.

Med en oerhört stark efterfrågan söker vi nu ytterligare en förtroendeskapande Affärsutvecklare som är redo att ta sig an företagets varma och potentiella kunder.

Som Affärsutvecklare på Kopernicus ansvarar du för:

• Försäljning av marknadsledande, högkvalitativa solcells- och batterilagringssystem
• Besöka varma kunder i Södra Skåneregionen för att identifiera nya potentiella affärer
• Vårda och utveckla ett antal nyckelkunder
• Kundprospektering mot såväl privatkunder som företag
• Behovsanalyser, rådgivning samt avtalshantering och uppföljning

I säljarbetet har du tillgång till kompetenta kollegor inom teknik, installation och säljstöd. För att skapa bästa möjliga förutsättning i rollen som Affärsutvecklare, får du inledningsvis möjlighet att följa med på gemensamma kundbesök samt installationsuppdrag, där du få ser mer av den tekniska lösningen och nyttan som denna långsiktiga goda investering bidrar till hos Kopernicus kunder.

Är du redo för en ny utmaning i ett innovativt och marknadsledande företag? Läs gärna på kopernicus.se
Din profil

Du som söker denna utmaning innehar en fullständig gymnasieutbildning, gärna med teknisk inriktning. Utöver din utbildning har du senior erfarenhet av teknisk försäljning eller affärsutveckling, där långsiktigt goda affärsrelationer legat i fokus. Kunder, teknik och affärer är något som ligger dig extra varmt om hjärtat, och i kombination, levererar du allra bäst. Med ett genuint produktintresse och stark drivkraft att bygga långsiktigt goda kundrelationer, kan Kopernicus erbjuda dig en spännande och utvecklande roll som Affärsutvecklare.

För att lyckas i rollen, trivs du med att möta människor, i såväl mindre som större grupper, du har lätt för att skapa och förvalta förtroende och är mån om att alltid följa upp och vårda dina kundrelationer. Du är resultatorienterad och självständig med god förståelse för hela affären och dess investering.
Hos Kopernicus arbetar du med frihet under ansvar och ingår i ett personligt gäng där gott samarbete, hög kundservice och bästa kvalitet är centralt. Här finns en härlig framåtanda och drivkraft som följer med hela vägen till kund och installation. Du erbjuds såväl tjänstebil som kontinuerliga utbildningar hos leverantörer.
Gillar du att jobba med moderna verktyg och de senaste tekniska lösningarna så kanske just denna rollen passar dig som handen i handsken? Varmt välkommen med din ansökan!
Tjänsten med placering i Södra Skåne

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag till geir.larsen@kopernicus.se

Uppstart: Snarast enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Lund/ Malmö området.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.

Om Kopernicus
På Kopernicus är vi övertygade om att solen är framtidens energikälla. Sedan 2012 har vi framgångsrikt installerat över 700 solcellsanläggningar, Och våra kunder är lika nöjda med solen som vi är. Med våra marknadsledande solcellsanläggningar har vi stor precision i våra prognoser över vad våra kunder kan förvänta sig samtidig som vi kan lämna marknadens mest omfattande garantier. Vi är vi specialister på solcellsanläggningar för villa och lantbruk med trygghet och långsiktighet i fokus för våra kunder. Vårt huvudkontor är i Halmstad med säljkontor i Vetlanda och Lund.

 

Ekonomiansvarig till vårt kontor i Halmstad

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi och marknadsledande solcellsanläggningar. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll och lantbruk med effektiva solcellsanläggningar av högsta kvalitet från Tyska Solarwatt. Vi är ett tillväxtbolag med ett team där alla medarbetare har valts utifrån deras spetskompetenser. Vi planerar att omsätta 70 mkr under 2019. Våra kunder finns främst i södra Sverige och vi har vårt huvudkontor i Halmstad.

Nu söker vi en Ekonomiansvarig till vårt kontor i Halmstad
Vi söker dig som vill ta hand om ekonomifunktionen och vidareutveckla tjänsten inför framtiden! Vi kan erbjuda en varierad roll i ett välmående tillväxtbolag inom solenergi. Arbetsuppgifterna omfattar löpnade ekonomiuppgifter som kund och leverantörreskontra, bokföring, momsredovisning, lön och fakturering men även mer strategiska uppgifter. Hit hör utveckling av rutiner och processer, ekonomiska analyser, månadsbokslut och löpande kontroller funktioner. Har du erfarenhet från att ansvara för årsboksluten är det en merit

Utöver dina ekonomkunskaper ser vi att även att du kommer ansvara för HR och löneadministration Inköp av kontorsmaterial, och vara en stödfunktion mot våra projektledare.

Vi tror du har ett antal års erfarenhet av en liknande tjänst i ett mindre bolag och att dina kunskaper inom Vimsa Administration är mycket goda, och en merit om du har erfarenhet från att arbeta med CRM system. Du har en ekonomisk utbildning på högskolenivå. Erfarenhet från energi eller byggbranschen ser vi som en fördel.
Som person är du proaktiv, utvecklingsinriktad och flexibel. Samtidigt kräver rollen noggrannhet, affärsmässighet och ett stort ansvarstagande. För att passa in värdesätter vi en positiv, prestigelös samt hjälpsam inställning.
Är du intresserad kan vi erbjuda en nyckelposition roll i ett stabilt och trivsamt företag. Vi ser fram emot din ansökan senast den 25 januari. Frågor kring tjänsten besvaras av VD Geir Larsen 0725–492030