Lediga tjänster

Just nu söker vi Inköpare med Logistikkunskap samt B2B säljare mot kommersiella projekt. 
Välkommen med din ansökan!

B2B Säljare till södra Sverige

Vi söker nu en B2B säljare till Södra Sverige och Jönköping Län. Vi vill ha dig som brinner för att alltid hitta de bästa lösningarna för kunden, för oss och för miljön. Nu har du chansen att få växa tillsammans med oss, i en av världens mest spännande branscher!

Vad kommer du att göra?
Du blir en viktig del i vårt säljteam mot kommersiella kunder. I arbetsuppgifterna ingår att bedriva och ansvara för långsiktiga relationer med våra kunder, samt i projektform driva säljprocesser framåt. Du kommer fokusera på B2B i hela södra Sverige.

Vem är du?
Få saker slår den där Eureka-känslan när du lyckats lösa ett problem du tampats med. Känslan av att du lärt dig något nytt och av att du utvecklas. Som person är du den som vågar ta första steget och skapar förändring. Du ser ditt arbete och samarbetet med dina kollegor som en möjlighet att göra just det, såväl som en chans att lämna ett positivt avtryck på din omgivning.

Vi ser gärna att du har:

  • en teknisk utbildning inom el eller motsvarande
  • kunskap och intresse av solceller och solcellsbranschen
  • erfarenhet av B2B-sälj
  • ett tekniskt intresse och en byggteknisk baskunskap
  • goda kunskaper i både svenska och engelska
  • B-körkort

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet kan utgå från vårt kontor i Vetlanda eller Halmstad med Jönköpings- och Hallands län som arbetsområde. Är du intresserad kan vi erbjuda en nyckelposition roll i ett stabilt och trivsamt företag. Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 maj. Frågor kring tjänsten besvaras av Carin Mossberger 0701–460 390 eller Andreas Nilsson 0701-460 391.

Solcellsmontörer

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. För mer information om företaget se: www.kopernicus.se

Nu söker vi solcellsinstallatörer med praktisk erfarenhet 
Vi söker nu solcellsinstallatörer för arbete främst i Skåne och Hallands Län. Vi vill ha dig som brinner för att skapa nöjda kunder och som vill vara med på en tillväxtresa. Du kommer att ingå i ett team på två personer, med Skåne eller Hallands som utgångspunkt, ni reser runt tillsammans och monterar solpaneler hos privatpersoner och företag. Nu har du chansen att få utvecklas tillsammans med oss, i en av världens mest spännande branscher! Du ska kunna ligga borta på veckorna om det krävs. Du är flexibel, men mycket noggrann. Eftersom veckans schema kan förändras på kort varsel gillar du att arbeta under den frihet med det ansvar som det innebär, samtidig som du håller dina tidsplaner.

Bakgrund och egenskaper

Du måste gilla den friheten det innebär att vara resemontör och känna en stark trivsel med det. Du är lugn och trygg som samtidig som är noggrann och ansvarsfull med fokus på att alltid ge våra kunder den bästa kundupplevelsen. Att skapa effektiva rutiner och arbetsmetodik i ett team mot ett gemensamt mål är avgörande för att du ska trivas och lyckas som installatör. För Kopernicus är säkerhetsaspekten av yttersta vikt vid montage av solpaneler. Du har redan arbetat som montör eller om du redan har praktisk erfarenhet från något hantverksarbete är det meriterande. Certifikat för arbetsplattformar, ställningsbyggande eller heta arbeten är det ett plus.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.
Anställningsformen är i första hand tillsvidareanställning.

Information om tjänsten
Är du intresserad kan vi erbjuda en central roll i ett stabilt och trivsamt tillväxtföretag. Vi ser fram emot din ansökan snarast då urval sker löpande. Frågor kring tjänsten besvaras av Geir Larsen 0725–49 20 30 eller skicka din ansökan till kontakt@kopernicus.se 

 

Regionsäljare till Göteborg Regionen

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. För mer information om företaget se: www.kopernicus.se
Vi söker nu en Regionsäljare till Västra Götaland län och Göteborg regionen. Vi vill ha dig som brinner för att alltid hitta de bästa lösningarna för kunden, för oss och för miljön. Nu har du chansen att få växa tillsammans med oss, i en av världens mest spännande branscher!

Vad kommer du att göra?
Du blir en viktig del i vårt säljteam. I arbetsuppgifterna ingår att bedriva och ansvara för försäljning och skapa långsiktiga relationer med våra kunder, samt i projektform driva säljprocesser framåt. Du kommer fokusera på Villa och Lantbrukskunder i främst Göteborg regionen, men även hela Västra Götaland Län. 

Vem är du? Få saker slår den där Eureka-känslan när du lyckats lösa ett problem du tampats med. Känslan av att du lärt dig något nytt och av att du utvecklas. Som person är du den som vågar ta första steget och skapar förändring. Du ser ditt arbete och samarbetet med dina kollegor som en möjlighet att göra just det, såväl som en chans att lämna ett positivt avtryck på din omgivning.


Vi ser gärna att du har:
• En teknisk utbildning inom el eller motsvarande
• Kunskap och intresse av solceller och solcellsbranschen
• Gedigen erfarenhet av sälj
• Ett tekniskt intresse och en byggteknisk baskunskap
• Goda kunskaper i både svenska och engelska
• B-körkor

Information om tjänsten
Tjänsten är en tillsvidareanställning. Arbetet kan utgå från vårt kontor i Korsberga med Jönköpings- och Växjö regionen som arbetsområde. Är du intresserad kan vi erbjuda en nyckelposition roll i ett stabilt och trivsamt företag.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag, vi rekryterar löpande! Du ansöker till geir.larsen@kopernicus.se
Uppstart: Snarast möjligt eller senast september 2019.
Ort/Placering: Halmstad HK
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 30 Augusti.