Just nu söker vi

Account Manager B2B Södra Sverige

vi söker nu en till Account Manager till Södra Sverige och Jönköping Län. Vi vill ha dig som brinner för att alltid hitta de bästa lösningarna för kunden, för oss och för världen. Nu har du chansen att få växa tillsammans med oss, i en av världens mest spännande branscher!

Vad kommer du att göra?
Som Account Manager blir du en viktig del i vårt säljteam mot kommersiella kunder. Du kommer att bedriva och ansvara för långsiktiga relationer med våra kunder, samt i projektform driva säljprocesser framåt. Du kommer fokusera på B2B i hela södra Sverige.

Rollens ansvarsområden
Kundansvar med långsiktiga kundrelationer
Att självständigt driva säljprojekt och -processer

Vem är du?
Få saker slår den där eureka-känslan när du lyckats lösa ett problem du tampats med. Känslan av att du lärt dig något nytt och av att du utvecklas. Du vill vara den som vågar ta första steget och skapar förändring. Du ser ditt arbete och samarbetet med dina kollegor som en möjlighet att göra just det, såväl som en chans att lämna ett positivt avtryck på din omgivning. Vi ser gärna att du:

  • En teknisk examen eller motsvarande kompetens
  • har kunskap och intresse av solceller och solcellsbranschen
  • har erfarenhet av B2B-sälj
  • har ett tekniskt intresse och en teknisk baskunskap
  • har goda kunskaper i både svenska och engelska i tal och skrift
  • har B-körkort

Bra att ha koll på

Tjänsten är en tillsvidareanställning,  Arbetet utgår från vårt kontor i Vetlanda med Jönköping och Halland Län som arbetsområde. Är du intresserad kan vi erbjuda en nyckelposition roll i ett stabilt och trivsamt företag. Vi ser fram emot din ansökan senast den 31 mars. Frågor kring tjänsten besvaras av VD Geir Larsen 0725–492030