Specialister på solceller för just ditt hus, lantbruk eller fastighet i Laholm

Känslan av att producera egen solel är fantastisk och förutsättningarna i Laholm är perfekta. Men att installera en solcellsanläggning kräver specialistkunskap. Du får experthjälp från inledande undersökning och dimensionering på plats i Laholm till korrekt montage och installation av premium solceller som genererar den energimängd vi lovar dig.

Kopernicus är stolta experter med personlig service. För oss är det viktigt att du får korrekta ingångsvärden och att investeringen i solceller lever upp till dina förväntningar. Därför börjar vi alltid med ett hembesök hemma hos dig i Laholm, innan du får vår välgrundade kalkyl och en precis offert. Vi kan redan nu utlova sänkt elräkning under ett par decennier.

team-portrait-02.png

Solceller Laholm

MED FOKUS PÅ LÅNGSIKTIGHET
Välj kvalitet på dina solceller, det lönar sig i längden. Kopernicus lösningar bygger på solceller från tyska Solarwatt som är världsledande på den unika glas-/glastekniken. Du får även marknadens bästa och mest generösa garantier på solceller. Med 30 års produktgaranti och trygg försäkring på installationen, kan du lugnt njuta av solen och dess avkastning hemma i Laholm. Och samtidigt göra en insats för miljön.

Teamet i Laholm
I vårt team har alla medarbetare spetskompetens, utbildning inom energiteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik. Vi utför vårt arbete med stolthet, noggrannhet och hög servicenivå. För oss är ditt förtroende viktigt.

Mer om solceller

Vill du veta mer om solceller?

Vårt expertteam i Laholm tar gärna kontakt med dig.

Tack för ditt meddelande
Något gick fel, kontrollera fälten och försök igen

Boka hembesök - få 5 års garanti
på installationen

Vi pratar gärna lite solenergi med dig. Boka ett förutsättningslöst möte så rekommenderar vi en optimal lösning för dig utifrån dina behov och förutsättningar.

Testa ditt tak med Solcellskalkylatorn

Solcellskalkylatorn text chocolate cookie toffee macaroon muffin croissant chupa chups. Icing topping macaroon. Pie cotton candy carrot cake. Apple pie brownie lollipop candy jelly dessert chocolate jelly beans chocolate cake. Topping carrot cake sesame snaps gummi bears. Gummi bears tart jelly beans croissant ice cream muffin toffee cupcake.


Solcellskalkylatorn

Så får vi Sveriges nöjdaste kunder. Steg för steg.

Kopernicus är experter på solcellsanläggningar. Du kommer att märka skillnaden direkt. Vi pratar gärna om väder och vind, men framför allt om material och beständighet, teknik och effekt på ett begripligt sätt. Du får precision i prognoser, fasta offerter, snabba leveranser av tyska kvalitetsprodukter och professionellt montage av auktoriserade installatörer.

Cirkel_Nummer_1.png

Personlig service

I vårt team har alla medarbetare spetskompetens, utbildning inom energiteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik. Vi utför vårt arbete med stolthet, noggrannhet och hög servicenivå. För oss är ditt förtroende viktigt.

Cirkel_Nummer_2.png

Precisa offerter

Hos oss får du inga glädjekalkyler, utan precision i prognoser och fasta offerter. Vi utgår från din fastighets förutsättningar för att designa, dimensionera och optimera en anläggning som fullt ut genererar den energimängd vi lovar dig.

Cirkel_Nummer_3.png

Premium produkter

Alla delar ingår. Tyska Solarwatts solcellspaneler med glas/glas-teknik är standard hos oss, men unika på marknaden + smart system för mätning och visualisering av din produktion via vår app + batteri för lagring av energin.

Cirkel_Nummer_4.png

Professionellt montage

Våra montörer är auktoriserade. Det innebär gedigen erfarenhet, trygg kompetens och hög servicekänsla. Vi kommer på avtalad tid, installerar din solcellsanläggning på ett säkert och professionellt sätt.

Några av våra nöjda kunder

Ambjörnsgård, Ljungby

Ambjörnsgård, Ljungby

Caroline och Claes driver smågrisproduktion på Ambjörnsgård i Hamneda, någon mil utanför småländska Ljungby, med 60 hektar växtodling för foderproduktion samt 300 hektar skogsbruk.
Familjen Sixtensson, Vetlanda

Familjen Sixtensson, Vetlanda

Mats Sixtensson har alltid varit tekniskt intresserad, särskilt av solenergi och solceller. Den 13 april 2018 kopplade elektrikern in det sista på solcellsanläggningen.
Glomsjögård, Vetlanda

Glomsjögård, Vetlanda

Under 2018 projekterade, levererade och installerade Kopernicus 622 solcellspaneler på tusen kvadratmeter tak till djurstallarna Glömsjö gård i Vetlanda.