Boka gratis hembesök

Är du nyfiken på solceller, då är du varmt välkommen att boka in ett kostnadsfritt hembesök

Hemma hos dig kan vi sätta oss ner och prata om vilka mått, typ av tak, soltimmar, fastighetens, position,lutning på ditt tak, din energiförbrukning etc. Du ska inte behöva lista ut allt detta själv. När vi har kommit överens om lösning som passar just din smak och fastighet så har du gjort ditt jobb. Våra ingenjörer och solcellsexperter tar fram en offert med fast pris och stor precision i prognosen över vad du kan förvänta dig med din solekonomi. Med våra marknadsledande paneler och komponenter, kan vi också ge dig marknadens mest omfattande garantier. Med andra ord kan du känna dig trygg samtidigt som du skördar från egen hållbar elproduktion.

Tack för att du kontaktar oss, vi hör av oss inom kort!

När du vill ha en bekymmersfri solcellslösning - enkelt, komplett och elegant installerad

Cirkel_step_1.png

Hembesök och offert på optimal lösning

Vi kommer hem till dig och gör en ordentlig besiktning av din fastighets förutsättningar såsom läge, väderstreck, yta, lutning, reglar, skorsten, etc. Därefter gör vår miljöingenjör en korrekt beräkning och lämnar ett helhetspris på ett optimalt och skräddarsytt paket.

Cirkel_step_2.png

Punktlig leverans och professionell installation

Våra kvalitetsprodukter levereras till dig på avtalad tid och möts upp av våra auktoriserade montörer. De installerar din solcellsanläggning på ett säkert, professionellt och visuellt tilltalande sätt. När de är klara städar de upp ordentligt efter sig.

Cirkel_step_3.png

Anslutning och val av förmånligaste elavtal

När allting är på plats ansluter vi solelen till ditt elnät. Vi hjälper dig att välja rätt elavtal så att dina löpande utgifter för hushållselen hålls så låga som möjligt, samtidigt som du vill kunna sälja din överproduktion av el till ett bra pris.

Cirkel_step_4.png

Framtida trygghet med service och garanti

Med Kopernicus har du fått en kvalitetsinstallation med upp till 30 års garanti. När inkopplingen är klar går vi igenom hur allting fungerar och ser till att du känner dig trygg i din roll som mikroproducent. Därefter finns vi alltid nära till hands för rådgivning och service.