Premium solcellsanläggning
för ditt hus i Växjö

Premium produkter med trettio års effektgaranti är en långsiktigt bra investering för dig som vill producera solel och sänka elräkningen direkt. Kopernicus erbjuder världsledande innovativ teknik i marknadsledande solcellsanläggningar från tyska Solarwatt. Solpaneler som ger dig livslång komfort i villan hemma i Växjö.

Kopernicus är stolta experter med hög servicenivå. Vi håller vad vi lovar. För att du ska få korrekta ingångsvärden gör vi alltid en undersökning av förutsättningarna på plats i Växjö och en dimensionering av just din villa. Därefter tar vi fram en välgrundad kalkyl och en precis offert på en solcellsanläggning som överträffar alla förväntningar.

08_Modern_60M_Easy-In.jpg (1)

Solcellsanläggning Växjö

MED VÄRLDSLEDANDE TEKNIK

Välj en solcellsanläggning med rätt kvalitet och prestanda, det lönar sig i längden. Kopernicus solcellspaket bygger på produkter från tyska Solarwatt som är världsledande på glas-/glastekniken. Räkna med sänkt elräkning direkt. Du får 30 års produkt- och effektgaranti, som dessutom kan överlåtas om du vill sälja ditt hus i framtiden.

Teamet i Växjö
Du får hjälp av experter hela vägen. I vårt team har alla medarbetare spetskompetens, utbildning inom energiteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik. Vi utför vårt arbete med stolthet, noggrannhet och hög servicenivå.

Lite grönare

Prata med experter om solcellsanläggningen

Kopernicus team finns i Växjö och ger dig svar på allt du vill veta om solcellsanläggningar.

Boka hembesök - få 5 års garanti
på installationen

Boka ett helt förutsättningslöst möte, så rekommenderar Kopernicus en optimal solcellsanläggning för just dina behov.

Fördelar med en

SMART SOLCELLSANLÄGGNING

Du får lägre elkostnader, påverkas mindre av stigande elpriser och får bättre kontroll på energikonsumtionen, enkelt uttryckt. Kopernicus solcellsanläggningar är högpresterande system med smarta tekniska lösningar som gör det enkelt att följa produktionen.

Sluta oroa
rakningar-1024x424.jpg

Elåterbäringen är här!

SOLCELLSANLÄGGNINGEN BETALAR SIG

Om funderar över stigande elpriser är det en god idé att räkna på en solcellsanläggning. Med en sänkt elräkning i 40–50 år gör du en besparing som finansierar solcellsanläggningen fullt ut. I normalfall är investeringen fullbetald redan efter cirka 10 år.

Solcellsanläggningen som spargris
Hur mycket kan du spara? Tänk dig att du betalar 30–40 öre/kWh, jämfört med dagens elpris på 1,50 kr/kWh. Det innebär ett ekonomiskt tillskott under kommande 40-50 år. Solceller är bättre än en pensionsförsäkring.