Gör en felanmälan

Här tar vi gärna emot din felanmälan genom du att fyller i alla dina uppgifter i formuläret nedan.

Tack för din felanmälan, vi hör av oss inom kort!

Efter att vi har installerat din nya solcellsanläggning ingår det i priset omfattande installations - och produktgarantier, men för oss räcker inte det. Om du vill ha extraordinär hjälp och trygghet med din anläggning såsom regelbunden övervakning, service, och löpande underhåll är du välkommen att teckna ett serviceavtal med oss.

PROBLEMFRITT ÄGANDE 

Vi har alltid som mål att våra solceller ska fungera som utlovad hos våra kunder. Då är det viktigt att vi snabbt kan vara på plats och åtgärda om det uppstår ett fel. Under årens lopp har vi lärt oss att en viktig del av ett åtagande i leverans av solceller är att om ett fel uppstår ska det snabbt åtgärdas.

SERVICEAVTAL

Vi vill att du ska ha ett så problemfritt ägande som möjligt i över 40 år. Den bästa servicen är kanske den som inte behövs. Därför har vi skapat serviceavtal i olika nivåer som baseras på anläggningens storlek och produktion. Serviceavtalet ger dig som solcellsägare en trygghet, kontroll och underhåll av anläggningens produktion i många år framöver. Fråga din säljare för mer information om de olika avtalen.