Specialister på solceller med
livslång komfort

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll, lantbruk, företag och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. Vi är en långsiktig och trygg partner för dig som söker kvalitet och väljer att leva med solen i centrum med egen el produktion i generationer

K-Martin.png

Kopernicus team är experter på solceller. Ingenting lämnas åt slumpen.

I vårt team med över 35 kollegor och externa partners har alla spetskompetens och utbildning inom energiteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik. Vi är experter som utför vårt arbete med stolthet, noggrannhet och hög servicenivå. Hos oss får du inga glädjekalkyler, utan precision i prognoser och fasta offerter. Du får trygg hjälp hela vägen, från dimensionering och projektering till korrekt montage och installation av en marknadsledande solcellsanläggning som fullt ut genererar den energimängd vi lovar dig. Allt ingår i priset.

Vi installerar solcellsanläggningar med premium produkter och vi garanterar långa och trygga garantitider i upp till 30 år. Våra kunder finns främst i södra Sverige.

Det är enkelt att köpa solceller. Men det krävs en hel del för att få sälja dem.


Vi vill ha nöjda kunder. Därför ställer vi mycket höga krav på våra leverantörer, medarbetare och samarbetspartners. Det är de som ska hjälpa dig hela vägen – från valet av den bästa lösningen för ditt behov till installationen av din nya solcellsanläggning. Vi installerar din solcellsanläggning komplett helt utan bekymmer där alla delar ingår. Hembesök, Design, korrekt besparingskalkyl, installation, igångkörning och uppföljning till fast pris.

WEB Fotografemmaivarsson Kopernicus2023 37

Solen och solceller i centrum

Astronomen Kopernicus revolutionerade världen och satte solen i centrum på 1500-talet. Nutidens Kopernicus tar täten på marknaden inom modern och hållbar energiteknik. Fortfarande med solen i centrum.

Vår drivkraft är nöjda kunder. Vi utför våra uppdrag enligt ledorden Personliga, Trygghet och Långsiktighet med missionen att våra kunder ska vilja rekommendera oss till andra.