Marknadsledande solcellsanläggningar

Livslång komfort
Kopernicus är specialister på innovativ teknik,design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet.  

Vårt handplockade team
Vi är ett team där alla medarbetare har valts utifrån deras spetskompetenser. När vi räknar, så räknar vi rätt. Inga glädjekalkyler. Våra medarbetare är experter med utbildningar inom energi och solenergiteknik. Du får trygg hjälp hela vägen, från dimensioneringen och projekteringen till korrekt montage och installation. Allt ingår i priset. Vi har under åren installerad över 1000 solcellsanläggningar och våra kunder finns främst i södra Sverige. Vi har vårt huvudkontor i Halmstad med säljkontor i Jönköping Län och Skåne Län.

Solceller kan hjälpa dig att leva miljövänligt året runt, samtidig som du sparar pengar. Du kan bli en person som lever med solen i centrum med solcellspaneler på ditt tak och det är enkelt, det är roligt och det är din chans att göra livet grönare! Miljösmarta lösningar förändrar vårt tänkande och på så sätt hjälper oss att bli mer hållbara i framtiden. De lösningarna är för allas bättre framtid. Det är lösningar som du kan välja redan idag.

Om Kopernicus

Kopernicus tag-line är "med solen i centrum". Det var ju så astronomen och matematikern med samma namn såg det på 1500-talet. Det var revolutionerande då, och det är det nu också, men på ett annat sätt. Nu är solen i centrum när det gäller modern energiutveckling.

  • Våra ledord är Personliga, Trygghet och Långsiktighet
  • Vår Drivkraft är nöjda kunder
  • Vår mission är att alla ska rekommendera oss