Specialister på solceller med livslång komfort

Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design och produkter som kretsar kring solenergi. Sedan starten 2012 har vi minskat energiförbrukningen för hushåll, lantbruk och bostadsföreningar med marknadsledande solcellsanläggningar av högsta kvalitet. Vi har lång erfarenhet av livslång komfort.

Solcellspanelerna är premium. Hela paketet från Kopernicus är premium. En energiingenjör projekterar anläggningen och projektleder installationen. Solcellsanläggning och monteringssystem är anpassat och dimensionerat för den aktuella fastigheten, elektrikerna är auktoriserade, montörerna är certifierade och har lång byggteknisk erfarenhet. Installationen görs på ett professionellt sätt och på avtalad tid. Ingenting lämnas åt slumpen.

Vårt handplockade team kan solpaneler

I vårt team har alla medarbetare spetskompetens och utbildning inom miljöteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik. Vi är experter som utför vårt arbete med stolthet, noggrannhet och hög servicenivå. Hos oss får du inga glädjekalkyler, utan precision i prognoser och fasta offerter.

Du får trygg hjälp hela vägen, från dimensionering och projektering till korrekt montage och installation av en solcellsanläggning som fullt ut genererar den energimängd vi lovar dig. Allt ingår i priset.

Hittills har vi installerat fler än tusen solcellsanläggningar till kunder som främst finns i södra Sverige. Kopernicus huvudkontor finns i Halmstad, men vi har även säljkontor i Jönköping Län och Skåne Län.

Solen och solceller i centrum

Astronomen Kopernicus revolutionerade världen och satte solen i centrum på 1500-talet. Nutidens Kopernicus tar täten på marknaden inom modern och hållbar energiteknik. Fortfarande med solen i centrum.

Vår drivkraft är nöjda kunder. Vi utför våra uppdrag enligt ledorden Personliga, Trygghet och Långsiktighet med missionen att våra kunder ska vilja rekommendera oss till andra.