+ 2500 nöjda kunder i Jönköping Län, Kronoberg Län, Halland Län, Kalmar Län, Blekinge Län och Skåne Län

Huscentrum, Falkenberg

Huscentrum, Falkenberg

Huscentrum i Falkenberg har kombinerat bergvärme med solenergi för att minska energikostnaderna och miljöpåverkan. En hållbar satsning som värmer ordentligt.
Bäckatorp Gård,  Halmstad

Bäckatorp Gård, Halmstad

Bäckatorp Gård valde att placera solceller på stalltaken för att minska kostnaderna för elenergin. Nu producerar man egen energi för lång tid framöver.
Gert- Ove & Christina Elled

Gert- Ove & Christina Elled

Solenergi roar familjen Elled. Förutom känslan av att pengarna hamnar i egen ficka så kör man elbil i princip gratis. Rådet är att köpa elbil och laddstolpe.
MP Bolagen, Vetlanda

MP Bolagen, Vetlanda

Att framställa produkter energieffektivt och hållbart i linje med kundernas krav och önskemål är MP Bolagens mission. Nu driver 2.042 solpaneler från Solarwatt och Kopernicus tillverkningsindustrin vid Ekenässjön – men även jordbruket vid Farstorp Gård. Erik Karlsson är fastighetsförvaltaren på MP Bolagen som gillar sol.
Tönnersa Gård, Eldsberga

Tönnersa Gård, Eldsberga

För att få ner elkostnaderna för fläktsystemet på Tönnersa gård valde grisbonden Stefan Jönsson att investera i en solcellsanläggning.
3-C Production, Falkenberg

3-C Production, Falkenberg

3-C Production AB i Falkenberg tillverkar miljövänliga byggprodukter som säljs till hemmafixare och proffs via de stora byggmarknaderna i Sverige. Fabriken drivs av Hallands största privata solcellsanläggning och helt självförsörjande på energi. Helt i linje med VD:n Johan Strömbergs målsättning
Ambjörnsgård, Ljungby

Ambjörnsgård, Ljungby

Caroline och Claes driver smågrisproduktion på Ambjörnsgård i Hamneda, någon mil utanför småländska Ljungby, med 60 hektar växtodling för foderproduktion samt 300 hektar skogsbruk.
Wrångarps Gård, Laholm

Wrångarps Gård, Laholm

Wrångarps Gård utanför Laholm har varit självförsörjande av el genom solcellsanläggningen på maskinhallen. Snyggt blev det också med svarta solpaneler.
Familjen Sixtensson, Vetlanda

Familjen Sixtensson, Vetlanda

Mats Sixtensson har alltid varit tekniskt intresserad, särskilt av solenergi och solceller. Den 13 april 2018 kopplade elektrikern in det sista på solcellsanläggningen.
Brf Sandslätt, Halland

Brf Sandslätt, Halland

Bostadsrättsföreningen Sandslätt ligger på perfekt läge i Falkenberg. När boende i de 156 lägenheterna kliver ut genom dörren har de 700 meter till Skrea Strand. Och även hemma i lägenheterna njuter man av solen. Våren 2019 installerades den största solcellsanläggningen i sitt slag för bostadsrätter i Halland.
Glömsjö gård, Vetlanda

Glömsjö gård, Vetlanda

Under 2018 projekterade, levererade och installerade Kopernicus 622 solcellspaneler på tusen kvadratmeter tak till djurstallarna Glömsjö gård i Vetlanda.
Peter Säfström, Falkenberg

Peter Säfström, Falkenberg

Bergvärme, solenergi och delägare i ett vindkraftverk. Familjen Säfström siktar på att bli självförsörjande på energi.
Fastighetsbolaget D10, Ingvar Lagesson

Fastighetsbolaget D10, Ingvar Lagesson

Vi har hjälp Fastighetsbolaget D10 att förse fyra fastigheter med solcellsanläggningar. En hållbar lösning som kompletterar bergvärmen perfekt.
TransportCentralen, Halmstad

TransportCentralen, Halmstad

Kopernicus försåg TransportCentralen i Halmstad med en solcellsanläggning som genererar en årsförbrukning av elektricitet. VD Lars Quander berättar mer.
Hallonsten Fastighet AB

Hallonsten Fastighet AB

En solcellsanläggning signerad Kopernicus, installerades på taket till hyreshuset med 36 lägenheter. Gunnar på Hallonsten Fastighets AB berättar om projektet.