+ 1500 nöjda kunder i Jönköping Län, Kronoberg Län, Halland Län, Kalmar Län, Blekinge Län och Skåne Län

MP Bolagen, Vetlanda

MP Bolagen, Vetlanda

Att framställa produkter energieffektivt och hållbart i linje med kundernas krav och önskemål är MP Bolagens mission. Nu driver 2.042 solpaneler från Solarwatt och Kopernicus tillverkningsindustrin vid Ekenässjön – men även jordbruket vid Farstorp Gård. Erik Karlsson är fastighetsförvaltaren på MP Bolagen som gillar sol.
3-C Production, Falkenberg

3-C Production, Falkenberg

3-C Production AB i Falkenberg tillverkar miljövänliga byggprodukter som säljs till hemmafixare och proffs via de stora byggmarknaderna i Sverige. Fabriken drivs av Hallands största privata solcellsanläggning och helt självförsörjande på energi. Helt i linje med VD:n Johan Strömbergs målsättning
Ambjörnsgård, Ljungby

Ambjörnsgård, Ljungby

Caroline och Claes driver smågrisproduktion på Ambjörnsgård i Hamneda, någon mil utanför småländska Ljungby, med 60 hektar växtodling för foderproduktion samt 300 hektar skogsbruk.
Familjen Sixtensson, Vetlanda

Familjen Sixtensson, Vetlanda

Mats Sixtensson har alltid varit tekniskt intresserad, särskilt av solenergi och solceller. Den 13 april 2018 kopplade elektrikern in det sista på solcellsanläggningen.
Brf Sandslätt, Halland

Brf Sandslätt, Halland

Bostadsrättsföreningen Sandslätt ligger på perfekt läge i Falkenberg. När boende i de 156 lägenheterna kliver ut genom dörren har de 700 meter till Skrea Strand. Och även hemma i lägenheterna njuter man av solen. Våren 2019 installerades den största solcellsanläggningen i sitt slag för bostadsrätter i Halland.
Glömsjö gård, Vetlanda

Glömsjö gård, Vetlanda

Under 2018 projekterade, levererade och installerade Kopernicus 622 solcellspaneler på tusen kvadratmeter tak till djurstallarna Glömsjö gård i Vetlanda.

Följ med på solcellsrevolutionen!

Läs om aktuella frågor inom solenergi och varför solen är i centrum för en lysande investering för framtiden. Du tar ett stort miljöansvar och blir en sann miljövän. Att investera i solceller ger dig större frihet och lägre elkostnader i 40 till 50 år.