Önskar du prata med våra kunder, vi har alltid en nöjd kund nära dig.

Våra lösningar är speciellt lönsamma tack vare av att våra solceller är tillverkade med en ny teknik som kallas ”Glas/ Glass” som ger en mycket längre livslängd och högre elproduktion jämfört med traditionella glas/foliemoduler. Det gör att både du och alla våra andra kunder kan sova lugnt om nätterna. kontakta oss för referenser, vi har alltid en nöjd kund nära dig.

20181014 Solpanel2179_edited.jpg

Lantbruk i Vetlanda kommun

Under året installerade vi 622 paneler på två lantbruksfastigheter tillhörande Magni Svensson. Viste ni att Vetlanda kommun är tvåa i Jönköpings län när det gäller solceller och installerad effekt per invånare. Kopernicus har installerad hundratals solcellsanläggningar i Jönköping län och är marknadsledare i länet. Vi tackar Magni Svensson för förtroende 

08_Modern_60M_Easy-In.jpg

Design på Topp!

Ökar värdet på ditt hus

Fyra av fem konsumenter vill installera solceller på sin villa – Och solceller är en bra investering. Med solceller på taket höjer du värde på fastigheten. Solceller gör samtidig att du sänker dina driftskostnader. Studier har visat att värdeökningen på småhus är i samma storleksordning som investeringskostnaden för solcellsanläggningen. I en svensk opinionsundersökning uppgav 71 % av de tillfrågade att de är beredda att betala mer för ett hus med solceller. För dig som tycker utseende är viktig anpassar vi lösning efter husets arkitektur

Korsberga 2.jpg

Lantbruk i Korsberga

Min bästa investering

Kopernicus har installerat fler hundra solcellsanläggningar till jordbruksfastigheter och mitt val var därför enkelt. Det visade sig att de hade stor precision i sin prognos över vad jag som företagare förväntade mig med min investering. Anläggningen producerar 30 400 KWh som stämmer helt överens med vad Kopernicus utlovade mig och jag som kan njuta av i över 30 år. Helt klart min bästa investering.  

 

1

3C.jpg

Snart börjar bygget av Falkenbergs största solcellsanläggning.

Ännu en nöjd Kopernicus kund

3C Productions är ett miljömedvetet familjeföretaget som arbetar med innovativa produkter för byggen, som de själva tillverkar och bygger. Nu tar företaget sitt miljötänk till nästa nivå - och bygger en solcellspark på 5000 kvadratmeter vid fabriken i Falkenberg. "Jag är så taggad, jag har hållit på att jobba på det här riktigt stenhårt under ett år så att alla parametrar är på plats. Nu är allt färdigt så nu kan jag äntligen släppa handbromsen och köra, och det är det jag är expert på, säger Johan Strömberg". 

snygg-villa.jpg

Perfekt service! i Halland

En anläggning från Solarwatt med många praktiska utmaningar som anpassning till skorsten, takutsprång, träd som skuggar och flera takytor i olika vädersträck, Något som kopernicus löste elegant! 

 "Att skaffa solcellspaneler var otroligt enkelt. Jag har lagt ner väldigt lite arbete, Kopernicus projektledare har tagit hand om allt, helt utan bekymmer for mig" 

bild-kommersiel.jpg

Smart Investering! i Laholm

En av våra största installationer finns i Laholm. Anläggningen består av 872 paneler med effekt på hela 231.080 Wp. Den beräknade produktionen landar på nästan 230.000 kWh/å

"Nu behöver vi inte tänka på framtida ökningar i elpriserna, vi har bundet vårt elpris i mer än 30 år med garanterat lågt pris. Dessutom är vi mer oberoende om något händer med elnätet, vi klarar oss ändå." 

Solceller Falkenberg .jpg

Bostadförening i Falkenberg

En anläggning till BFR Gruebäck. Området består av 9 byggnader och totalt 216 lägenheter med diverse lokaler nära Falkenbergs centrum. En anläggning med 630 paneler med totalt 160.650 Wp, och en beräknat årsproduktion om 151 600 kWh, Anläggningen är fördelad på 5 takytor. Vi tackar styrelsen för förtroende, och räknar med att alla lägenhets innehavare får pengar tillbaka på elräkningen i många år framöver. 

01_BMW-Welt.jpg

BMW World (Munich, Germany)

A special feature of BMW World in Munich is the 823 kWp photovoltaic system. In contrast to conventional installation, 3,660 PV modules were integrated directly into the roof structure. The 263 individually manufactured modules are outstanding.  These and the stainless steel elements between the module surfaces form a continuous plane. The surface has a slight three-dimensional curve. The unframed modules have monocrystalline cells and black background foil. The plant has been in operation since December 2006 and produces approx. 800,000 kWh of solar power per year, which corresponds to a saving of around 500 tons of CO2.

Solceller sandslätt.jpg

Installeras våren 2019

Ännu en bostadsrättsförening som ger Kopernicus förtroende att installera en marknadsledande solcellsanläggning.
Denna gång är det BRF Sandslätt i Falkenberg som vi kommer installera hela 880 st. Solarwatt Glas/ Glas moduler med en effekt på 250 kWp på totalt 8 hus. Solcellsanläggningen kommer bli den största av sitt slag på en bostadsförening i Halland län och kommer att producera ca. 246 827 kWh och spara in ca. 42 ton CO2 per år.
BRF Sandslätt val av leverantörer var enkelt – Kopernicus är experter inom området solceller och energi och levererar marknadsledande solcellsanläggningar tillsammans med tyska SOLARWATT med deras unika glas/glas-modul med 30 års produktgaranti och 30 års linjär effektgaranti på 87%