Intresseanmälan Sonnen-batteri:

Ännu ett steg mot en grönare framtid!

Har du sedan tidigare en installerad solcellsanläggning men gått i tanken om att komplettera din anläggning med ett batteri? Då har vi den perfekta produkten för dig! Med ett Sonnen-batteriet tar du ett steg närmare en hållbar, självförsörjande och ekonomiskt fördelaktig energilösning, och installationen kan utföras på din befintliga anläggning. Kopernicus är certifierad installatör av Sonnens produkter, och kan nu erbjuda dig en av marknadsens flexiblaste batterilösningar. Anmäl ditt intresse idag och börja resan mot en ljusare morgondag, såhär kommer processen gå till:

  1. Personlig konsultation: Efter din intresseanmälan kopplas du samman med våra specialister. Tillsammans går vi igenom ditt hem för att förstå dess unika förutsättningar.
  2. Skräddarsydd lösning: Vi tar hand om allt! Vi erbjuder en skräddarsydd lösning utefter dina förutsättningar – allt för att maximera ditt batteris prestanda.
  3. Kvalitet & Garanti: Våra marknadsledande komponenter säkerställer vi att du får en batterianläggning av högsta kvalitet, och en produkt med omfattande garantier.

Gör mer än bara att drömma om en grönare framtid. Gör din intresseanmälan idag via formuläret nedan.