Specialister på solcellspaneler för lantbruk

Kopernicus är experter på solcellsanläggningar för just jordbruksfastigheter. I vårt team har alla medarbetare spetskompetens, utbildning inom energiteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik.

Vi utför vårt arbete med stolthet, noggrannhet och hög servicenivå. För oss är ditt förtroende viktigt.Energikostnader är en stor utgiftspost och ju mer elpriserna stiger, desto mer intressant och lönsamt blir det att investera i solceller. En besiktning, kalkyl och offert från Kopernicus är helt kostnadsfri. Hör av dig redan idag.

K_Lantbruksinstallation.jpg

Smidig installation
av solceller

FRÅN BESÖK TILL INSTALLERAT OCH KLART

Vad kostar solpanelerna? Hur snart kan solcellerna vara i drift? Låt oss träffas och gå igenom lantbrukets möjligheter och dina förväntningar på ditt solcellspaket. Vi utgår från din fastighets förutsättningar för att designa, dimensionera och optimera en solcellsanläggning som fullt ut genererar den energimängd vi lovar dig. Du får precision i prognoser, tydliga kalkyler och fasta offerter, helt utan kostnad.

Komplett monterat solcellspaket
Du får även hjälp med alla ansökningar för nödvändiga tillstånd. Vi installerar din solcellsanläggning med certifierad personal. Samtliga montörer och elektriker är auktoriserade, vilket innebär gedigen erfarenhet och trygg kompetens. Kopernicus lägger stor vikt vid professionell service och leveranssäkerhet så att du kan känna dig bekymmersfri, nöjd och trygg.

Solpaneler för din jordbruksfastighet

Rätt solpaneler betalar sig snabbt

Som företagare vill du med all säkerhet effektivisera verksamheten. Att använda dina takytor är en god idé som ger hög avkastning. En solcellsanläggning från Kopernicus sänker dina fasta och rörliga kostnader direkt och är en lönsam investering på sikt.

Kopernicus solcellsanläggningar ger kort återbetalningstid på din långsiktiga investering. Solcellsstödet på 20 procent förkortar investeringstiden ytterligare. Normal återbetalningstid för din investering är 7 - 9 år för ett lantbruk där du kan njuta av din investering i ytterligare över 20 år.

Boka hembesök - få 5 års garanti
på installationen

Vi pratar gärna lite solenergi med dig. Boka ett förutsättningslöst möte så rekommenderar vi en optimal lösning för dig utifrån dina behov och förutsättningar.

Tjäna pengar
på ditt tak

Om din solcellsanläggning producerar mer än du förbrukar, kan överskottet lagras i en batterilösning. Du kan även sälja den vidare till din elleverantör. Här får du bra pris, uppskattningsvis runt 1 krona per kilowattimme. Dessutom får du en skattereduktion på 60 öre per kilowattimme såld el. Gränsen för mikroproduktion är höjd från 63A till 100A. På en 100A huvudsäkring kan man installera ca 70 kW solceller, vilka motsvarar en yta om ca 450 m².

Referens
sektion-lantbruk-66.jpg

Fördelar med solceller
för din jordbruksfastighet

RÄKNA HEM SOLCELLSINVESTERINGEN

De flesta lantbruk har högst energiförbrukning under sommaren, det vill säga samtidigt som solceller producerar som mest el. Lantbruk har dessutom stora, platta takytor som är optimala för installation av större solcellspaket som ökar energiproduktionen. Solcellspaneler är därför ett utmärkt sätt för de flesta lantbrukare att avsevärt minska sina elräkningar. Miljövinsten får du på köpet.

För jordbruksfastigheter där avkastning och långsiktighet är högt prioriterat erbjuder vi installation av Glas-Glas solpaneler från Solarwatt med marknadens bästa garantier och bästa elproduktion över tid. Men önskar du sänka dina investeringskostnader erbjuder vi även Solarwatts Glas-Folie solpaneler med något lägre effekt och kortare garantitider, men är i gengäld billigare vilket sänker investeringskostnaden.