Specialister på solceller
för just ditt hus i Bottnaryd

Känslan av att producera egen solel är fantastisk och förutsättningarna i Bottnaryd är perfekta. Men att installera en solcellsanläggning kräver hög grad av specialistkunskap. Allt från inledande undersökning av förutsättningar till sammansättning och installation av anläggningen.

Företaget Kopernicus är grundat i expertis och specialkompetens kring just solcellsanläggningar. Vi är inte generalister som många andra. Därför ser kanske inte vår kalkyl och offert lika dan ut som hos våra konkurrenter. För oss är det viktigt att du verkligen får rätt ingångsvärden för investeringen i din solcellsanläggning och att du sedan får det som utlovas. Kopernicus står för trygga och långsiktigt hållbara solcellsanläggningar.

08_Modern_60M_Easy-In.jpg (1)

Solceller Bottnaryd

MED FOKUS PÅ LÅNGSIKTIGHET

Är det stor skillnad på olika typer av solceller för villor? Ja, det är det faktiskt. Kopernicus levererar kompletta solcellpaket med upp till 30 års produktgaranti. Det är unikt. Du får även förmånliga garantier och försäkringar på installationen. Du behöver aldrig oroa dig för tekniken, bara njuta av effekten.

Trygg service kring solcellspaketet
Vi gör det enkelt för dig, med trygg hjälp och personlig service tills hela solcellsanläggningen är installerad och klar. Sedan gör solcellspanelerna sitt jobb helt på egen hand, det lovar vi.

Lite grönare

Låt oss kontakta dig

Låt våra erfarna säljare som är expert på solpanel i Bottnaryd kontakta dig. 

Tack för ditt meddelande
Något gick fel, kontrollera fälten och försök igen

Boka hembesök - få 5 års garanti
på installationen

Vi pratar gärna lite solenergi med dig. Boka ett förutsättningslöst möte så rekommenderar vi en optimal lösning för dig utifrån dina behov och förutsättningar.

Vi hälper till med allt!

SMARTA SOLCELLSPAKET FÖR VILLAN

Hur fördelaktigt är det att montera solceller på villan? Du får lägre elkostnader, minskat beroende av stigande elpriser och bättre kontroll över energikonsumtionen. Samtidigt gör du en insats för miljön. Kopernicus solcellspaket är smarta system som ger optimal produktion och gör det enkelt för dig att övervaka produktionen dag för dag.

En solcellspanel som passar just ditt hus
Vi börjar alltid med ett hembesök för att föreslå en solcellsanläggning som passar ditt hus. Tyska Solarwatt ger högsta elproduktion och bästa garantierna. Det garanterar vi.

Sluta oroa
rakningar-1024x424.jpg

Elåterbäringen är här!

RÄKNA HEM SOLCELLSINVESTERINGEN

Om du tycker att elräkningen är hög och oroar dig för stigande elpriser, kan det vara en god idé att räkna på en solcellsanläggning. Det är enkel matematik. Med solcellspaneler från tyska Solarwatt sänker du din elräkning i 40 - 50 år vilket är en besparing som fullt ut finansierar solcellsanläggningen. I normalfallet är investeringen fullbetald redan efter cirka 10 år.

Solcellspanel som ger överskott
Det innebär att du under solcellsanläggningens livslängd betalar 30 - 40 öre/ kWh mot dagens el pris om ca 1,50 Kr kWh. Du får ett ekonomiskt tillskott och går plus de kommande 40-50 åren. Solceller är bättre än en pensionsförsäkring.