Solceller Halltorp

Specialister på solceller
för just ditt hus i Halltorp

Känslan av att producera egen solel är fantastisk och förutsättningarna i Halltorp är perfekta. Men att installera en solcellsanläggning kräver specialistkunskap. Du får experthjälp från inledande undersökning och dimensionering på plats i Halltorp till korrekt montage och installation av premium solceller som genererar den energimängd vi lovar dig.

Kopernicus är stolta experter med personlig service. För oss är det viktigt att du får korrekta ingångsvärden och att investeringen i solceller lever upp till dina förväntningar. Därför börjar vi alltid med ett hembesök hemma hos dig i Halltorp, innan du får vår välgrundade kalkyl och en precis offert. Vi kan redan nu utlova sänkt elräkning under ett par decennier.

08_Modern_60M_Easy-In.jpg (1)

Solceller i Halltorp med fokus på långsiktighet


MED FOKUS PÅ LÅNGSIKTIGHET

Välj kvalitet på dina solceller, det lönar sig i längden. Kopernicus lösningar bygger på solceller från tyska Solarwatt som är världsledande på den unika glas-/glastekniken. Du får även marknadens bästa och mest generösa garantier på solceller. Med 30 års produktgaranti och trygg försäkring på installationen, kan du lugnt njuta av solen och dess avkastning hemma i Halltorp. Och samtidigt göra en insats för miljön.

Teamet i Halltorp
I vårt team har alla medarbetare spetskompetens, utbildning inom energiteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik. Vi utför vårt arbete med stolthet, noggrannhet och hög servicenivå. För oss är ditt förtroende viktigt.

Lite grönare

Vill du veta mer om solceller?

Vårt expertteam i Halltorp tar gärna kontakt med dig.

Boka hembesök - få 5 års garanti
på installationen

Vi pratar gärna solceller med dig. Boka ett förutsättningslöst möte, så föreslår vi en optimal lösning för dig och din villa.

Vi hälper till med allt!

SMARTA SOLCELLSPAKET FÖR VILLAN

Hur fördelaktigt är det att montera solceller på villan? Du får lägre elkostnader, minskat beroende av stigande elpriser och bättre kontroll över energikonsumtionen. Samtidigt gör du en insats för miljön. Kopernicus solcellspaket är smarta system som ger optimal produktion och gör det enkelt för dig att övervaka produktionen dag för dag.

En solcellspanel som passar just ditt hus
Vi börjar alltid med ett hembesök för att föreslå en solcellsanläggning som passar ditt hus. Tyska Solarwatt ger högsta elproduktion och bästa garantierna. Det garanterar vi.

Sluta oroa
rakningar-1024x424.jpg

Elåterbäringen är här!

SOLCELLERNA FULLBETALDA EFTER 10 ÅR

Om du oroar dig för stigande elpriser, är solceller trevlig matematik. Solceller gör att du kan sänka elräkningen i 40–50 år hemma i Halltorp. En besparing som fullt ut finansierar solcellerna. I normalfallet är investeringen fullbetald redan efter cirka 10 år.

Solceller som ger överskott
Under solcellsanläggningens livslängd betalar du 30–40 öre/ kWh mot dagens el pris på ca 1,50 kr/kWh. Du får ett ekonomiskt tillskott och går plus de kommande 40-50 åren. Solceller är bättre än en pensionsförsäkring.