Solceller Halmstad

Specialister på solceller
för just ditt hus i Halmstad

Känslan av att producera egen solel är fantastisk och förutsättningarna i Halmstad är perfekta. Men att installera en solcellsanläggning kräver specialistkunskap. Du får experthjälp från inledande undersökning och dimensionering på plats i Halmstad till korrekt montage och installation av premium solceller som genererar den energimängd vi lovar dig.

Kopernicus är stolta experter med personlig service. För oss är det viktigt att du får korrekta ingångsvärden och att investeringen i solceller lever upp till dina förväntningar. Därför börjar vi alltid med ett hembesök hemma hos dig i Halmstad, innan du får vår välgrundade kalkyl och en precis offert. Vi kan redan nu utlova sänkt elräkning under ett par decennier.

08_Modern_60M_Easy-In.jpg (1)

Solceller i Halmstad med fokus på långsiktighet


MED FOKUS PÅ LÅNGSIKTIGHET

Välj kvalitet på dina solceller, det lönar sig i längden. Kopernicus lösningar bygger på solceller från tyska Solarwatt som är världsledande på den unika glas-/glastekniken. Du får även marknadens bästa och mest generösa garantier på solceller. Med 30 års produktgaranti och trygg försäkring på installationen, kan du lugnt njuta av solen och dess avkastning hemma i Halmstad. Och samtidigt göra en insats för miljön.

Teamet i Halmstad
I vårt team har alla medarbetare spetskompetens, utbildning inom energiteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik. Vi utför vårt arbete med stolthet, noggrannhet och hög servicenivå. För oss är ditt förtroende viktigt.

Marcus Thoresson

Din lokala säljare i Halmstad

Marcus Thoresson

Är en framstående REGIONSÄLJARE på Kopernicus. Med sin djupa kunskap och erfarenhet inom företaget har han varit en värdefull tillgång för organisationen. Marcus är känd för sin skicklighet i att bygga starka kundrelationer och förstå deras unika behov. Hans passion för att erbjuda hållbara energilösningar och enastående service har gjort honom till en pålitlig partner för företag och kunder inom regionen. Med Marcus i spetsen är Kopernicus väl positionerat för att fortsätta leverera innovativa och pålitliga solenergilösningar till sina kunder.

marcus.thoresson@kopernicus.se
035-12 22 01
0724-01 13 60

FotografEmmaIvarsson_Kopernicus2023-18_Kopia.jpg

Vi hälper till med allt!

SMARTA SOLCELLSPAKET FÖR VILLAN

Hur fördelaktigt är det att montera solceller på villan? Du får lägre elkostnader, minskat beroende av stigande elpriser och bättre kontroll över energikonsumtionen. Samtidigt gör du en insats för miljön. Kopernicus solcellspaket är smarta system som ger optimal produktion och gör det enkelt för dig att övervaka produktionen dag för dag.

En solcellspanel som passar just ditt hus
Vi börjar alltid med ett hembesök för att föreslå en solcellsanläggning som passar ditt hus. Tyska Solarwatt ger högsta elproduktion och bästa garantierna. Det garanterar vi.

Formulär

Vill du veta mer om solceller?

Vårt expertteam i Halmstad tar gärna kontakt med dig.

sdrahalmstad_180601_11.jpg

Solskensstaden Halmstad: Framtidsinriktad Solenergi och Miljötänk

Halmstad är inte bara en vacker kuststad längs Sveriges västkust, utan den har också positionerat sig som en framåttänkande stad när det gäller solenergi och miljömedvetenhet. Stadens engagemang för att främja hållbarhet har gjort den till en förebild för andra städer.

En betydande del av Halmstads satsning på hållbarhet är dess ökande användning av solenergi. Solcellsanläggningar har blivit allt vanligare på taken till både bostäder och företagslokaler. Denna omställning mot förnybar energi har inte bara minskat stadens koldioxidavtryck, utan har också gett ekonomiska fördelar för invånarna genom minskade energikostnader. Halmstad har investerat i infrastruktur för att stödja denna övergång till solenergi och har sett till att invånarna har tillgång till relevant information och incitament för att installera solpaneler.

Staden har också satsat på att förbättra kollektivtrafiken och cykelinfrastrukturen för att minska användningen av fossila bränslen och främja miljövänliga transportalternativ. Halmstad har infört gröna områden och parker för att öka stadens biologiska mångfald och samtidigt förbättra luftkvaliteten.

Genom sin ambitiösa satsning på solenergi och hållbarhet har Halmstad blivit en förebild för hur städer kan ta ansvar för sin miljö och samtidigt skapa en bättre livskvalitet för sina invånare. Staden har visat att hållbar utveckling och ekonomisk tillväxt kan gå hand i hand, och dess framsteg inom detta område ger hopp och inspiration till andra samhällen runt om i världen.

rakningar-1024x424.jpg

Elåterbäringen är här!

SOLCELLERNA FULLBETALDA EFTER 10 ÅR

Om du oroar dig för stigande elpriser, är solceller trevlig matematik. Solceller gör att du kan sänka elräkningen i 40–50 år hemma i Halmstad. En besparing som fullt ut finansierar solcellerna. I normalfallet är investeringen fullbetald redan efter cirka 10 år.

Solceller som ger överskott
Under solcellsanläggningens livslängd betalar du 30–40 öre/ kWh mot dagens el pris på ca 1,50 kr/kWh. Du får ett ekonomiskt tillskott och går plus de kommande 40-50 åren. Solceller är bättre än en pensionsförsäkring.