Solcellspaket av högsta kvalitet
för ditt hus i Alsterbro

Premium produkter med trettio års generös garanti tillsammans med trygga försäkringar är ett väldigt bra solcellspaket. Förmodligen marknadens bästa investering. Kopernicus är specialister på innovativ solcellsteknik, men också på personlig service hela vägen mot livslång komfort. Räkna med sänkt elräkning i decennier därhemma i Alsterbro.

Kopernicus överraskar gärna, men bara i positiv riktning. För att du ska få korrekta ingångsvärden gör vi alltid en undersökning av förutsättningarna på plats i Alsterbro och en dimensionering av just din villa. Därefter tar vi fram en välgrundad kalkyl och en precis offert på ett solcellspaket som överträffar alla förväntningar.

08_Modern_60M_Easy-In.jpg (1)

Solcellspaket Alsterbro

AVKASTNING DIREKT OCH PÅ SIKT

Välj ett solcellspaket med rätt kvalitet och prestanda, det lönar sig i längden. Kopernicus solcellspaket bygger på produkter från tyska Solarwatt som är världsledande på glas-/glastekniken och ger dig en hög elproduktion direkt. Du får 30 års produkt- och effektgaranti, som dessutom kan överlåtas om du vill sälja ditt hus i framtiden.

Teamet i Alsterbro
Du får hjälp av experter hela vägen. I vårt team har alla medarbetare spetskompetens, utbildning inom energiteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik. Vi utför vårt arbete med stolthet, noggrannhet och hög servicenivå.

Lite grönare

Vårt expertteam i Alsterbro berättar mer om våra solcellspaket

Fyll gärna i dina uppgifter, så tar vi kontakt med dig. Du får svar på allt under ett kostnadsfritt och förutsättningslöst möte.

Boka hembesök - få 5 års garanti
på installationen

Vill du få ett optimerat förslag på solcellspaket?
Boka in ett förutsättningslöst möte så får du expertteamets rekommendationer på solcellspaket som passar just dina behov.

Vi hälper till med allt!

SMARTA SOLCELLSPAKET FÖR VILLAN

Hur fördelaktigt är det att montera solceller på villan? Du får lägre elkostnader, minskat beroende av stigande elpriser och bättre kontroll över energikonsumtionen. Samtidigt gör du en insats för miljön. Kopernicus solcellspaket är smarta system som ger optimal produktion och gör det enkelt för dig att övervaka produktionen dag för dag.

En solcellspanel som passar just ditt hus
Vi börjar alltid med ett hembesök för att föreslå en solcellsanläggning som passar ditt hus. Tyska Solarwatt ger högsta elproduktion och bästa garantierna. Det garanterar vi.

Sluta oroa
rakningar-1024x424.jpg

Elåterbäringen är här!

SOLCELLSPAKETET ÄR BETALT OCH KLART PÅ 10 ÅR

Räknar du med stigande elpriser, så är ett solcellspaket en väldigt bra idé. Här är enkel matematik för ett solcellspaket på villan i Alsterbro: Sänkt elräkning i 40–50 år finansierar ditt solcellspaket fullt ut. I normalfallet är det betalt och klart redan efter cirka 10 år. Samtidigt gör du en insats för miljön.

RÄKNA MED PLUS-PAKETET
Solcellspaketet ger dig ett finansiellt tillskott. Under solcellspaketets livslängd betalar du 30–40 öre/kWh. Jämfört med dagens elpris på ca 1,50 kr/kWh.