Solpaneler Ullared

Solpaneler för livslång komfort
för just ditt hus i Ullared

Känslan av att producera egen solel är speciell. Men att installera solpaneler kräver specialistkunskap. Kopernicus är experter. Du får personlig service hela vägen mot marknadens bästa investering. Livslång komfort och 30 års effekt- och produktgaranti. Kopernicus är specialister på innovativ teknik, design, produkter och tjänster som kretsar kring solpaneler. Vi finns där du finns. I Ullared.

För oss är det viktigt att du får korrekta ingångsvärden, att investeringen i solpaneler lever upp till dina förväntningar och att vi håller vad vi lovar. Därför gör vi alltid en kostnadsfri undersökning av förutsättningarna och en dimensionering av just din villa på plats i Ullared. Först därefter tar vi fram en välgrundad kalkyl och en korrekt offert.

08_Modern_60M_Easy-In.jpg (1)

Solpaneler ger långsiktig effekt i Ullared


GER LÅNGSIKTIG EFFEKT I Ullared

Det är skillnad på solpaneler och solpaneler. Kopernicus lösning bygger på solpaneler från tyska Solarwatt som är världsledande på glas-/glastekniken. Du får premium produkter, men också marknadens mest generösa garantier på solpaneler. Med 30 års produktgaranti och trygg försäkring på installationen kan du lugnt njuta av solen hemma i Ullared och räkna med sänkt elräkning i flera decennier.

Service kring solpanelerna
I teamet i Ullared har alla medarbetare spetskompetens, utbildning inom energiteknik och solenergi, takkonstruktioner och byggteknik. Vi utför vårt arbete med stolthet, noggrannhet och hög servicenivå. För oss är ditt förtroende viktigt.

Lite grönare

Vill du veta mer om våra solpaneler?

Fyll gärna i dina uppgifter, så tar vårt expertteam i Ullared kontakt med dig.

Boka hembesök - få 5 års garanti
på installationen

Boka ett förutsättningslöst möte så rekommenderar vi en optimal lösning på solpaneler för dig och din villa.

Vi hälper till med allt!

SMARTA SOLCELLSPAKET FÖR VILLAN

Hur fördelaktigt är det att montera solceller på villan? Du får lägre elkostnader, minskat beroende av stigande elpriser och bättre kontroll över energikonsumtionen. Samtidigt gör du en insats för miljön. Kopernicus solcellspaket är smarta system som ger optimal produktion och gör det enkelt för dig att övervaka produktionen dag för dag.

En solcellspanel som passar just ditt hus
Vi börjar alltid med ett hembesök för att föreslå en solcellsanläggning som passar ditt hus. Tyska Solarwatt ger högsta elproduktion och bästa garantierna. Det garanterar vi.

Sluta oroa
rakningar-1024x424.jpg

Elåterbäringen är här!

SOLPANELERNA ÄR FULLBETALDA EFTER 10 ÅR

Räknar du med stigande elpriser, så är det en god idé att räkna på solpaneler. Här är enkel matematik för Solarwatts solpaneler: Sänkt elräkning i 40–50 år finansierar dina solpaneler fullt ut. I normalfallet är investeringen fullbetald redan efter cirka 10 år. Samtidigt gör du en insats för miljön.

Solpaneler som ger överskott
Räkna med plus kommande decennier. Under solpanelernas livslängd betalar du 30–40 öre/kWh. Jämfört med dagens elpris på ca 1,50 kr/kWh.