20 April 2023

Solarwatt – En ledande leverantör av solceller för en grönare framtid

 

Solarwatt är en världsledande leverantör av solceller som gör det möjligt för människor att producera sin egen förnybara energi. Företaget grundades 1993 i Tyskland och har sedan dess utvecklats till att bli en av de mest respekterade och pålitliga leverantörerna av solcellsteknik. Med en stark fokus på innovation, kvalitet och hållbarhet har Solarwatt blivit en förebild inom branschen.

 

Solarwatt är mest kända för sin högkvalitativa teknologi och sitt kundfokus. Företaget arbetar ständigt med att utveckla nya produkter och tekniker för att hjälpa kunderna att dra nytta av förnybar energi och minska sin miljöpåverkan. En av Solarwatts mest framstående produkter är deras glas-glas solcellspaneler. Denna teknik har en marknadsledande verkningsgrad och en robustare konstruktion än andra paneler på marknaden. Detta beror på att glas-glas tekniken skyddar solcellerna från de yttre påfrestningarna som vind och regn utsätter dem för. Denna högkvalitativa teknik gör också att panelerna har en längre livslängd än andra paneler, och Solarwatt erbjuder en produktgaranti på 30 år för sina glas-glas paneler.

 

Solarwatt erbjuder också glas-folie paneler. Dessa paneler är en mer kostnadseffektiv lösning för kunder som söker ett lägre initialt investeringsbelopp, men utan att kompromissa med kvaliteten. För denna produkt erbjuder Solarwatt en produktgaranti på 15 år.

 

För kunder som vill ha en helt integrerad lösning erbjuder Solarwatt också batterilagring. Deras batterilagringssystem ger kunderna möjlighet att lagra överskottsenergi som produceras av solcellssystemet under dagen, för att sedan använda denna energi under kvällen eller natten. Detta minskar kundens behov av att köpa energi från elnätet och gör det möjligt att använda solenergi dygnet runt.

 

Förutom högkvalitativa produkter är Solarwatt också kända för sin kundfokuserade service. Företaget erbjuder en allrisk försäkring som heter "Full Coverage"/"Komplettskyddet" och i samband med att du köper en solcellsanläggning via oss med paneler från Solarwatt så ingår denna försäkring i upp till 5 år. SOLARWATT Komplettskyddet är en unik försäkring som försäkrar din anläggnings ingående produkter mot skador som orsakas av yttre påverkan såsom väder, stöld och användarfel. Försäkringen täcker också produktionsbortfall om anläggningens produktion skulle understiga 90% av beräknad årsproduktion.

 

Solarwatt har också utvecklat en online-plattform, "Solarwatt Manager", som ger kunderna möjlighet att övervaka och kontrollera sin solcellsanläggning från en dator eller smartphone. Denna lösning gör det enkelt för kunderna att hålla koll på sin energiproduktion och konsumtion. Allt för att du som kund ska få den bästa möjlighet att bevaka den energiproduktion som dina solceller generar. 

 

Kopernicus är en premium partner till Solarwatt, vilket innebär att vi har möjlighet att erbjuda Solarwatts högkvalitativa produkter på den svenska solcellsmarknaden. Kopernicus och Solarwatt delar samma värderingar och engagemang för kvalitet och kundfokus, vilket gör att vi är ett naturligt val för kunder som söker högkvalitativa solceller och tillhörande tjänster.

 

Som en marknadsledande leverantör av solceller, strävar Solarwatt och Kopernicus ständigt efter att erbjuda våra kunder ännu bättre teknologi och produkter. Med glas-glas teknik får du som kund en innovativ produkt som har satt oss i framkant av solcellsmarknaden och deras allrisk försäkring "Full Coverage" ger kunderna ett extra lager av trygghet och säkerhet. Kopernicus är stolta över att vara en premium partner till Solarwatt och erbjuda deras högkvalitativa produkter och tjänster på den svenska solcellsmarknaden.