Känslan av att producera egen solel är fantastisk. Men att installera en solcellsanläggning kräver hög grad av specialistkunskap. Allt från inledande undersökning av förutsättningar till sammansättning och installation av anläggningen. Företaget Kopernicus är grundat i expertis och specialkompetens kring just solcellsanläggningar. Vi är inte generalister som många andra. Därför ser kanske inte vår kalkyl och offert lika dan ut som hos våra konkurrenter. För oss är det viktigt att du verkligen får rätt ingångsvärden för investeringen i din solcellsanläggning och att du sedan får det som utlovas. Därför ska du boka in oss för ett kostnadsfritt hembesök så tidigt som möjligt i din beslutsprocess. Kopernicus står för trygga och långsiktigt hållbara solcellsanläggningar.

08_Modern_60M_Easy-In.jpg

Trygg solcellslösning

Med fokus på långsiktighet

Kopernicus levererar kompletta kvalitetslösningar med solcellpaket med upp till 30 års garantier. Vi hjälper dig från början till slut och tar ansvar för hela processen till dess att din solcellsanläggning är igång. När dina solceller väl är på plats är de i princip självgående. Det finns inga rörliga delar som måste underhållas eller kan gå sönder.– och i och med att vi har gjort installationen kan vi ge mycket förmånliga garantier och försäkringar  Dessutom finns Kopernicus alltid nära till hands med personlig service. Du behöver aldrig oroa dig för tekniken – bara njuta av effekten.

 

 

09_Orange_36M_Glass.JPG

Låt solelen ladda bilen

Minimera dina utsläpp och bränslekostnader

Låt dig gärna lockas av tanken på att köra bil på egenproducerad grön solel istället för på fossilt bränsle. I Sverige har marknaden för solceller och elbilar satt fart samtidigt och kombinationen ger en högst tillfredsställande effekt. Faktum är att en enda solcellspanel kan under ett år producera tillräckligt mycket el för att köra 100 mil med din elbil (ex Mini). Det betyder att 36 solpaneler ger dig solel till att köra 3600 mil i året utan annan bränslekostnad.

sektion-privatbostad-22.jpg

Vi hjälper till med allt!

Att montera solceller på villan erbjuder flera fördelar såsom lägre elkostnader, minskat beroende av stigande elpriser och bättre kontroll över er energikonsumtion, samtidigt som ni gör en insats för miljön. Fördelen med solceller från Kopernicus är att vi erbjuder marknadens bästa solcellspaneler från Tyska Solarwatt med marknadens bästa garantier och högsta elproduktion. Vi installerar bara ”smarta system” som ger optimal produktion, erbjuder enkla möjligheter att övervaka produktionen och vid behov serva anläggningen. Vi sköter hela processen från hembesök till färdig installerad anläggning. 

 

 

rakningar-1024x424.jpg

Elåterbäringen är här!

Tycker du också att din elräkning är hög, och är evigt trött på stigande elpriser? Med Solcellspaneler från Tyska solarwatt garanterar vi att du sänker din elräkning i hela 30 år! Det innebär att du kan finansiera din solcellsanläggning helt med det du sparar på elräkningen varje månad. Normalt är investeringen betald inom 9 till 11 år vilket gör att solcellsanläggningen bidrar med ett tillskott till din ekonomi varje månad i hela 30 år! 

Boka hembesök - få 5 års garanti på installationen

Vi pratar gärna lite solenergi med dig. Boka ett förutsättningslöst möte så rekommenderar vi en optimal lösning för dig utifrån dina behov och förutsättningar.