Specialister på solceller för just ditt hus

Känslan av att producera egen solel är fantastisk. Men att installera en solcellsanläggning kräver hög grad av specialistkunskap. Allt från inledande undersökning av förutsättningar till sammansättning och installation av anläggningen. Företaget Kopernicus är grundat i expertis och specialkompetens kring just solcellsanläggningar. Vi är inte generalister som många andra. Därför ser kanske inte vår kalkyl och offert lika dan ut som hos våra konkurrenter. För oss är det viktigt att du verkligen får rätt ingångsvärden för investeringen i din solcellsanläggning och att du sedan får det som utlovas. Kopernicus står för trygga och långsiktigt hållbara solcellsanläggningar.

Varför ska du sätta upp solpaneler på din villa? Först och främst för att det nästan alltid är en riktigt bra och hållbar investering. Kopernicus är specialister på solceller för villor. Vi börjar alltid med ett besök hemma hos dig, för att få rätt förutsättningar och ingångsvärden i kalkylen, så att solcellsanläggningen sedan levererar just det du förväntar dig.Du kommer inte att bli besviken. Du får ett solcellspaket med marknadens bästa garantier och trygg hjälp hela vägen.

08_Modern_60M_Easy-In.jpg

Rätt solpaneler för din villa

Med fokus på långsiktighet

Är det stor skillnad på olika typer av solceller för villor? Ja, det är det faktiskt. Kopernicus levererar kompletta solcellpaket med upp till 30 års produktgaranti. Det är unikt. Du får även förmånliga garantier och försäkringar på installationen. Du behöver aldrig oroa dig för tekniken, bara njuta av effekten.

Trygg service kring solcellspaketet
Vi gör det enkelt för dig, med trygg hjälp och personlig service tills hela solcellsanläggningen är installerad och klar. Sedan gör solcellspanelerna sitt jobb helt på egen hand, det lovar vi.

 

 

09_Orange_36M_Glass.JPG

Låt solelen ladda bilen

Minimera dina utsläpp och bränslekostnader

Låt dig gärna lockas av tanken på att köra bil på egenproducerad grön solel istället för på fossilt bränsle. I Sverige har marknaden för solceller och elbilar satt fart samtidigt och kombinationen ger en högst tillfredsställande effekt. Faktum är att en enda solcellspanel kan under ett år producera tillräckligt mycket el för att köra 100 mil med din elbil (ex Mini). Det betyder att 36 solpaneler ger dig solel till att köra 3600 mil i året utan annan bränslekostnad.

sektion-privatbostad-22.jpg

Vi hälper till med allt!

Smarta solcellspaket för villan

Hur fördelaktigt är det att montera solceller på villan? Du får lägre elkostnader, minskat beroende av stigande elpriser och bättre kontroll över energikonsumtionen. Samtidigt gör du en insats för miljön. Kopernicus solcellspaket är smarta system som ger optimal produktion och gör det enkelt för dig att övervaka produktionen dag för dag.

En solcellspanel som passar just ditt hus
Vi börjar alltid med ett hembesök för att föreslå en solcellsanläggning som passar ditt hus. Tyska Solarwatt ger högsta elproduktion och bästa garantierna. Det garanterar vi.

 

 

 

rakningar-1024x424.jpg

Elåterbäringen är här!

Räkna hem solcellsinvesteringen

Om du tycker att elräkningen är hög och oroar dig för stigande elpriser, kan det vara en god idé att räkna på en solcellsanläggning. Det är enkel matematik. Med solcellspaneler från tyska Solarwatt sänker du din elräkning i 30 år, vilket är en besparing som fullt ut finansierar solcellsanläggningen. I normalfallet är investeringen fullbetald efter cirka 10 år.

Solcellspanel som ger överskott
Det innebär att du får ett ekonomiskt tillskott och går plus de kommande 20 åren. Solceller är en bra pensionsförsäkring.

Boka hembesök - få 5 års garanti på installationen

Vi pratar gärna lite solenergi med dig. Boka ett förutsättningslöst möte så rekommenderar vi en optimal lösning för dig utifrån dina behov och förutsättningar.