20 December 2023

Lär känna oss på Kopernicus

och våra företagssäljare!

Vi är glada över att introducera våra erfarna företagssäljare som finns redo att hjälpa dig och ditt företags energibehov. Varje medlem av vårt team har en unik bakgrund och erfarenhet som gör dem till de perfekta rådgivarna för din verksamhet. Låt oss presentera dem:

Marcus Thoresson - Företagssäljare Halland och Västra Götaland
Marcus Thoresson har varit en värdefull del av Kopernicus sedan 2020 och har en lång tidigare erfarenhet av Försäljning riktat mot Företag. Innan han kom till oss, hade Marcus en lång och framgångsrik karriär inom textilindustrin. Nu är han redo att vara din dedikerade rådgivare i Halland- och Västra Götalands län.
Du når Marcus på 0724-01 13 60, alternativt marcus.thoresson@kopernicus.se

Jeanetté Eriksson Ljunggren - Företagssäljare Småland
Jeanetté Eriksson Ljunggren är den senaste tillskottet till vårt team av företagssäljare, och hon började sin tjänst hos oss under slutet på 2023. Med en gedigen erfarenhet inom försäljning av industriprodukter och en bakgrund inom solenergi, har Jeanetté kunskapen och erfarenheten som behövs för att vara din dedikerade rådgivare i Smålands län.
Du når Jeanetté på 0720-806 870, alternativt jeanette.ljunggren@kopernicus.se

Mats Broomé - Företagssäljare Skåne
Mats Broomé anslöt sig till Kopernicus som företagssäljare under 2023. Med omfattande erfarenhet av försäljning, senast från laddinfrastrukturbranschen, är Mats din expert i Skånes län. Han är redo att stödja din verksamhet och hjälpa dig att nå dina mål.
Du når Mats på 0708-250 159, alternativt mats.broome@kopernicus.se

Oavsett vilka behov ditt företag har kan du lita på vårt team av erfarna företagssäljare för att ge dig skräddarsydda lösningar och expertis. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att nå framgång.

Har du haft en tidigare kontakt på Kopernicus som du önskar prata med, finns du alla våra säljare här. För mer information om tidigare uppförda företagsprojekt, eller vill läsa mer om våra produkter, så finner du mer info här.