05 February 2024

5 anledningar varför du bör investera i batteri till solceller 2024

Det finns många bra anledningar till varför du som fastighetsägare bör överväga att köpa ett batteri som komplement till dina solpaneler. Vi på Kopernicus ligger i framkant vad gäller batterier till solceller och har många nöjda kunder i ryggen.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor eller vill veta mer inför ett köp av solceller eller batteri.

Här är de 5 främsta anledningarna att köpa batterier till din solcellsanläggning idag:

  1. Spara pengar genom att lagra solenergi i batteriet och använd vid tider när elen är som dyrast.

  2. Anslut ditt batteri mot stödtjänst och tjäna pengar på ditt batteri från Svenska Kraftnät.

  3. Du tjänar pengar både idag och långsiktigt när du säljer överskottselen

  4. Bidra till omställningen mot en grönare och mer hållbar framtid

  5. Har du elbil? Du kan bli i princip självförsörjande genom att ladda bilen med lagrad energi från solen.

Läs mer

Allt du behöver veta om växelriktare

Här berättar vi lite mer i detalj om hur en växelriktare fungerar och växelriktaren spelar en central roll i hur du kan lagra solel från dina solceller.

5 anledningar varför du ska installera solcellspaneler på din fastighet 2024

Genom att installera solcellspaneler på din fastighet kan du dra nytta av både ekonomiska besparingar och miljöfördelar samtidigt som du ökar värdet på din fastighet och blir mer oberoende av traditionell energiförsörjning. Det är en investering med många fördelar för både din plånbok och planeten.

Hur mycket kostar en solcellsanläggning 2024?

Världen fortsätter att omfamna solenergi som en viktig källa till hållbar och ren energi. I takt med att solcellstekniken utvecklas och blir mer tillgänglig för allmänheten blir det allt viktigare att förstå kostnaderna och de tillgängliga bidragen för att optimera investeringar i solenergi. Kopernicus, din långsiktiga partner i en solpanelsinstallation, presenterar denna omfattande guide för att hjälpa dig navigera genom solcellsanläggningens kostnader och bidrag.

5 Vanliga Misstag vid Installation av Solceller

Solenergi har blivit allt mer populärt som en miljövänlig och ekonomiskt fördelaktig energikälla. Installation av solceller på ditt hem eller företag kan hjälpa dig att spara pengar på din elräkning och minska din koldioxidavtryck. Men innan du hoppar in i solcellsvärlden är det viktigt att vara medveten om de vanliga misstag som många gör vid installationen.

Vill du veta mer?